Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 21 oktober, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Revue.se | Bilar från WipeOut som svävar på riktigt

Bilar från WipeOut som svävar på riktigt
Sebastian Plengier Ehrnfelt

httpv://www.youtube.com/watch?v=Zqmdv5iyIOY&feature=player_embedded

Om denna video nedan är äkta eller inte kan jag tyvärr inte svara på, men hur som helst är det riktigt ballt. En leksak som skulle sälja som smör om den fanns på marknaden. Tänk er alla små kids dagarna innan julafton.

Hur som så svävar dessa leksaksbilar ovanför banan med hjälp av någon slags kemikalie. Om man tittar noga så ser man att det är vissa felstavningar på forskning i början av videon vilket drar ner äktheten en aning. Även att loggan ”WipeOut” visas väldigt ofta.

Vad tror ni?
Är detta på riktigt eller är det en fejk som mycket annat på internet?

gizmodo.com