Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 22 oktober, 2017

Scroll to top

Top

2 Comments

Revue.se | Kommande Applestore nästan osynlig

Kommande Applestore nästan osynlig
Sebastian Plengier Ehrnfelt
Nytt Applestore kommer vara helt täckt med glasrutor.
Apples kommande butik kommer att ligga i Aix en Provence, Frankrike. Hela affären kommer mestadels bestå av glas vilket vi fick se när Apple började jobba på skisserna för ombyggnationen på deras New York butik på Fifth Avenue.

Deras butik i New York ligger under jord men har entrén ovanför helt byggd i glas. Butiken i Frankrike kommer dock ligga ovan jord och kommer ha en bra insyn från förbipasserande. Butiken kommer endast ha en ”normal” vägg på baksidan. Ni kan se bilden ovan och få en förståelse av hur den kommer se ut.

  • Toobie

    Haha det här är bara larvigt. Åland ? vad är det?

  • Mats

    Hoppas jag inte missar den när jag går förbi 🙂