Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 maj, 2020

Scroll to top

Top

Talib Kweli på Nalen ikväll!

Talib Kweli på Nalen ikväll!
Alexander Gylemo

Ikväll (2012-02-27) kommer prinsen av Brooklyn, Talib Kweli, till Nalen i Stockholm för sitt enda stopp i Sverige under sin pågående världsturné. Han har sedan han dök upp på radarn som ena halvan av Black Star (andra halvan var Mos Def/Yasiin Bey) teamat upp med folk som Hi-Tek, Kanye West, Danger Mouse och The Neptunes och levererat ett par av mina personliga favoritlåtar vad gäller hip-hop som ”Old School”, ”Listen!!!” och ”Get By”.

Ikväll gästar han stora salen i Nalen kl. 20:00 och för de som uppskattar perfekta flows, tunga beats, och tvättäkta rappare rekommenderar jag att man säkrar sin plats i publiken så fort som möjligt här!

httpv://www.youtube.com/watch?v=zNK7WO7_lDA